Leggiero bar | Iznenadi svoje nepce: Potraži najfinije nove torte!
6440
post-template-default,single,single-post,postid-6440,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

 

Iznenadi svoje nepce: Potraži najfinije nove torte!

24 Jan 2019, Posted by skuduz in Leggiero

Žudiš za slatkim? Nagradi se i probaj nove okuse! Potraži u svojem Leggieru najfinije nove torte by Torterie Macaron.

 

TORTA MALINA KOKOS

Sanjate o sunčanim ljetnim danima? Nova torta od maline i kokosa u jednom grizu će pobuditi osjećaj lakoće i svježine! Sočne maline i krema od kokosa s kokosovim mlijekom, idealna su kombinacija za sve one koji vole voćne okuse uz dašak egzotike. Dobro je znati da u tortu ne ide pšenično brašno, a posebnu lakoću kremi od malina daje krem sir.

* torta je dostupna na lokacijama u Zagrebu (Jarun, Savica, CCO East, Buzin, Avenue Mall), kao i u Zadru, Puli, Velikoj Gorici, Samoboru, Rugvici – Designer outlet, Zaprešiću – Westgate

 

CHEESECAKE NARANČA

Razmazili ste svoje nepce najboljim Chesecakeom u gradu? Sada u ponudi imamo i novi okus ovog omiljenog klasika. Savršeno kremasta torta od sira obogaćena je pravim sočnim narančama. Kombinacija koja će iznenaditi sve ljubitelje omiljene torte!

*torta je dostupna na lokacijama u Zagrebu (Jarun, Savica, CCO East, Buzin, Avenue Mall), kao i u Zadru, Velikoj Gorici, Samoboru, Rugvici – Designer outlet, Zaprešiću – Westgate

 

TORTA PISTACIO

Volite tortu od pistacija? Sada je još bolja! Pistacio sada još kremastiji zahvaljujući dodatku sira, i još bogatijeg okusa jer se koristi samo pravi iranski pistacio koji slovi kao jedan od najhranjivijih, najlaganijih i najzdravijih orašastih plodova. Bogat je proteinima, vlaknima, mineralima i B vitaminima. Torterie Macaron slastičarna već je postala poznata po svojem pistaciju, a kada probate novu tortu – bit će vam jasno i zašto!

*torta je dostupna na lokacijama u Zagreb (Avenue Mall, Buzin, CCO West, Ravnice, Dubrava), Osijek, Slavonski Brod, Varaždin i Split.