Leggiero bar | Jarun
5115
page-template-default,page,page-id-5115,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
title

Jarun

 

GDJE SE NALAZIMO? Hrvoje Macanovića 14, Zagreb

Prostori u kojem odlazimo na kavu i druženje danas su postali puno više od običnog kafića, bila je to misao vodilja Leggiero tima koji je prije nekoliko dana otvorio novu lokaciju na zagrebačkom Jarunu. Mjesta su to u kojima se posebna pažnja danas posvećuju interijeru i njihovom uređenju, jer gosti se uvijek vraćaju tamo gdje im je ugodno.

Osim uživanja jedinstvenoj organskoj kavi, u Leggiero prostoru možete uživati u svježe cijeđenim sokovima i mixovima, raznim smoothie ili proteinskim shakovima. Dan je najbolje započeti uz svježe pečene kroasane ili toast, dok se tijekom dana zasladite uz vrhunske slastice.

Leggiero je tako postao omiljeno mjesto druženja, a domaćoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri. Jedino u Leggiero možete uživati u organskoj ¡Tierra! intenso, espressu jakog okusa i intenzivnog mirisa te ugodne čokoladne note.

O prostoru:

Projektni zadatak je bio napraviti prostor koji će postati prepoznatljiv brend u kojem se neće osjetiti trendovski trenutak, nego opuštenost i uređenje interijera koji stvara osjećaj „kao kod kuće“. Osnovna zamisao uređenja je bila dominantan šank u travertinu, vječnih boja zidova smeđe, sive i beige s tamno sivim akcentima i snažan prepoznatljiv valoviti strop. Zid u samom prostoru služi kao svojevrsna dekoracija bilo od drvenih i mdf letvica s biljkama, patchwork zidova od tkanine ili drveta ili crtanje po zidovima.

 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak-Nedjelja 07:00 – 23:00 h

Email: voditelj.jarun@leggiero.hr

GALERIJA

IMG_8614 IMGP3819 IMGP3848 IMGP3855 IMGP3872 IMGP3882 IMGP3890 IMGP3892