Leggiero bar | NOVO! LEGGIERO STARS CLUB APLIKACIJA
6012
post-template-default,single,single-post,postid-6012,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

 

NOVO! LEGGIERO STARS CLUB APLIKACIJA

20 Apr 2018, Posted by skuduz in Uncategorized

LEGGIERO STARS CLUB APLIKACIJA čini te zvijezdom tvog omiljenog kafića!

Sakupljaj bodove i uživaj u brojnim pogodnostima i popustima u Leggiero barovima. Nova Leggiero Stars Club aplikacija omogućuje ti jednostavno sakupljanje i iskorištavanje bodova skeniranjem QR kôda na zaslonu tvog mobilnog telefona prilikom svake tvoje narudžbe u bilo kojem Leggiero baru.*

 

 

Aplikacija ti pruža brojne korisne informacije o novitetima u ponudi i događanjima u Leggiero barovima. Također ti pruža i brojne korisne funkcije te je prava poveznica s tvojim omiljenim kafićem. Mobilna aplikacija je jednostavna, laka za korištenje i prilagođena baš svakome, a ujedno ti u svakom trenutku pruža uvid u tvoje Leggiero Stars Club bodove. U njoj potraži i odgovore na najčešće postavljena pitanja, lokacije svih Leggiero barova u Hrvatskoj i još mnogo toga.

 

Postani Leggiero zvijezda i neka ti tvoji bodovi budu pri ruci uvijek kada poželiš predah uz najbolju kavu, sendvič ili tortu.

 

LEGGIERO STARS CLUB APLIKACIJU PREUZMI PUTEM:

 

 

PREUZMI SVOJIH PRVIH 20  = 20 KN

 

SAKUPLJAJ BODOVE I UŽIVAJ U BROJNIM LEGGIERO POGODNOSTIMA!

 

 

Detaljna Pravila i uvjete Leggiero Stars Club aplikacije, te skalu bodova preuzmite OVDJE.

 

*Pogodnosti Leggiero Stars Cluba trenutno je moguće koristiti isključivo u Leggiero baru u Avenue Mallu. Uskoro će to biti moguće i na svim Leggiero lokacijama u Hrvatskoj.