Leggiero bar | Svježe cijeđeni sokovi u tvojem Leggieru
6180
post-template-default,single,single-post,postid-6180,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

 

Svježe cijeđeni sokovi u tvojem Leggieru

09 Jul 2018, Posted by Tena Janković in Leggiero

Današnji životni stil opterećuje naš organizam, a kako bi svojem tijelu osigurali dovoljno vitamina i minerala, potrebno je svakodnevno uzimati svježe voće i povrće. Leggiero tim olakšao vam je posao oko pripreme i u svojim barovima nudi nekoliko odličnih okusa svježe cjeđenih sokova.

 

Prirodni sokovi – zdravlje na dlanu

 

Jedna od efikasnijih metoda detoksikacije je ispijanje prirodnih sokova od voća i povrća. Terapija prirodnim sokovima, poznata je već tisućama godina, no danas, u užurbanom načinu života smo pomalo zaboravili na njenu važnost.

Uz svakodnevnu konzumaciju svježeg voća i povrća, potrebno je uvesti i barem 1 čašu soka od voća i povrća u svoju dnevnu rutinu. Djelotvornost svježih sokova leži u činjenici da se odvajanjem vitalnih organskih tvari i vode od vlaknastih tvari voća i povrća drastično ubrzava njihova apsorpcija i potiče aktivnost probavnog trakta. Svježi sirovi sokovi su nakon 10-15 minuta gotovo u cijelosti probavljeni i primijenjeni u obnovi stanica, tkiva žlijezda i tjelesnih organa, dok se putem obroka taj proces odvija tek nakon nekoliko sati.

Dokazano je da naše tijelo apsorbira više hranjivih tvari iz soka, nego iz krutih namirnica. Čaša soka će vas napuniti energijom, vitaminima, mineralima i enzimima koji su nam potrebni za normalan rad čitavog organizma.

Voće u Leggiero barove stiže od domaćih proizvođača.