Najfinija kava na terasi omiljenog kafića nešto je o čemu smo svi tokom lockdowna pričali i sanjali.

Najfinija kava na terasi omiljenog kafića nešto je o čemu smo svi tokom lockdowna pričali i sanjali.
28. po redu Leggiero bar otvoren u Požegi!
Jutro počinje uz kavu, a uz kavu dobro sjedne i lisnati snack. Uz Sourdough pizzu u našoj toploj vitrini možete pronaći slasne proizvode od lisnatog tijesta. Ono s čime se naša ponuda lisnatih proizvoda ističe je da su bez aditiva i da su ručno rađeni. Iz Leggiero pećnice… KROASENDVIČ Ako ne znaš jel bi naručio
Ovo jednostavno jelo koje svi obožavamo datira još iz antičkog doba, a kroz godine se mijenjalo i prilagođavalo životnim prilikama i trendovima. Trenutno je u trendu sourdough tijesto koje je pravi hit u svijetu pizze. Za sourdough tijesto se ne koristi industrijski kvasac, već kiselo tijesto – starter. Kroz proces njegovog sazrijevanja razvijaju se dobre
Primamljivi mirisi čokolade, cimeta, kave, limuna, klinčića i gina zavladali su Leggierom! Advent smo otvorili novom zimskom ponudom u kojoj možete uživati u odmoru od shoppinga ili dobroj kvartovskoj ćakuli. Vruća čokolada sa šlagom ili bez dolazi u 2 okusa, dobro poznati AFTER EIGHT s okusom peperminta i CHOCO BERRY kao odlična slatko kisela kombinacija!
Leggiero više nije sinonim samo za dobru kavu… Leggiero više nije samo mjesto za ispijanje kvalitetno pripremljene kave i prirodnih sokova. Ponudu smo s vremenom obogatili vrhunskim slasticama Torterie Macaron, nakon slastica došao je red i na lansiranje doručka kroz ukusne sendviče i grčki jogurt raznih okusa. Sada smo vas odlučili oboriti s nogu ukusnim
Dobro poznata stvar u Hrvata je da se radi cijelu godinu za odlazak na godišnji odmor. Prije su to bili MUST HAVE odlasci na more ljeti, a na skijanje zimi. S vremenom se pojam „godišnji odmor“ počeo ne vezati isključivo uz odlazak na more, već ljudi ostaju u gradovima i drže se sadržaja na kopnu.
Da je posao u ugostiteljstvu izazovan, posebno ako si žena, potvrđuje i Nikolina Marić – voditeljica Leggiero bara u Buzinu. „Najveći izazov s kojim sam se susrela je preuzimanje uloge voditeljice u potpuno novom timu. To je u konačnici bila i prednost jer sam imala priliku oblikovati tim koji će funkcionirati. Ipak, najzahtjevnije je bilo