Sourdough PIZZA u Leggiero baru!

Ovo jednostavno jelo koje svi obožavamo datira još iz antičkog doba, a kroz godine se mijenjalo i prilagođavalo životnim prilikama i trendovima. Trenutno je u trendu sourdough tijesto koje je pravi hit u svijetu pizze. Za sourdough tijesto se ne koristi industrijski kvasac, već kiselo tijesto – starter. Kroz proces njegovog sazrijevanja razvijaju se dobre

Djedica u Leggieru

DJEDICA PREPORUČUJE- ADVENT U LEGGIERU!

Primamljivi mirisi čokolade, cimeta, kave, limuna, klinčića i gina zavladali su Leggierom! Advent smo otvorili novom zimskom ponudom u kojoj možete uživati u odmoru od shoppinga ili dobroj kvartovskoj ćakuli. Vruća čokolada sa šlagom ili bez dolazi u 2 okusa, dobro poznati AFTER EIGHT s okusom peperminta i CHOCO BERRY kao odlična slatko kisela kombinacija!

Leggiero zimske salate

Pripremi tijelo za zimu uz salatu finu!

Leggiero više nije sinonim samo za dobru kavu… Leggiero više nije samo mjesto za ispijanje kvalitetno pripremljene kave i prirodnih sokova. Ponudu smo s vremenom obogatili vrhunskim slasticama Torterie Macaron, nakon slastica došao je red i na lansiranje doručka kroz ukusne sendviče i grčki jogurt raznih okusa. Sada smo vas odlučili oboriti s nogu ukusnim

Što za vas znači godišnji odmor?

Dobro poznata stvar u Hrvata je da se radi cijelu godinu za odlazak na godišnji odmor. Prije su to bili MUST HAVE odlasci na more ljeti, a na skijanje zimi. S vremenom se pojam „godišnji odmor“ počeo ne vezati isključivo uz odlazak na more, već ljudi ostaju u gradovima i drže se sadržaja na kopnu.

Tajna uspjeha žena u “muškoj branši” – vođenje vlastitim primjerom

Da je posao u ugostiteljstvu izazovan, posebno ako si žena, potvrđuje i Nikolina Marić – voditeljica Leggiero bara u Buzinu. „Najveći izazov s kojim sam se susrela je preuzimanje uloge voditeljice u potpuno novom timu. To je u konačnici bila i prednost jer sam imala priliku oblikovati tim koji će funkcionirati. Ipak, najzahtjevnije je bilo