Djedica u Leggieru

DJEDICA PREPORUČUJE- ADVENT U LEGGIERU!

Mjesto gdje čokoladi, kavi i toploj atmosferi nema kraja…

Primamljivi mirisi čokolade, cimeta, kave, limuna, klinčića i gina zavladali su Leggierom! Advent smo otvorili novom zimskom ponudom u kojoj možete uživati u odmoru od shoppinga ili dobroj kvartovskoj ćakuli.

Vruća čokolada sa šlagom ili bez dolazi u 2 okusa, dobro poznati AFTER EIGHT s okusom peperminta i CHOCO BERRY kao odlična slatko kisela kombinacija!

Vruća čokolada za hladne zimske dane …

Naši kava majstori pripremili su odlične recepte i za kave s okusom! Od okusa birate između BROWNIE KAVE, SLANE KARAMELE ILI PUMPKIN SPICE ! Pazite da se ne navučete na nove okuse jer su ograničeno u ponudi kao naš WINTER LIMITED EDITON!

Za vas koji ste adventski raspoloženiji, pripremili smo vam SANTA GIN – GIN na vrući način za sve GINopije i podizanje raspoloženja i temperature! Santa u recepturi krije Gin, Bergamot, winter spice , sok od jabuke.

Punč na vrući način!

Mislili smo i na one koji zimu i blagdane ne vole te dežurne hejtere pompe oko blagdana. Pripremili smo za vas APEROL GRINCH- vrući aperol, passion fruit, winter spice i sok od jabuke.

Pozovi prijatelja ili prijateljicu s kojom dugo dogovaraš kavu i počasti ju adventskom ponudom na toplom! Neka to bude dobro zagrijavanje prije odlaska na Advent u Zagrebu!

Ukoliko ste puno feštali i ostali bez glasa imamo lijek i za to – VRUĆA LIMUNADA u dvije kombinacije : Limun-ananas, limun-jagoda.

Mr Ananas ili Miss Jagoda

Fotografije : photo studio SpinakerGraphics