Leggiero nova ponuda

HOT NEWS iz Leggiero pećnice!

Kod nas se uvijek sprema nešto novo, a ovog puta to su novi slani snackovi ravno iz Leggiero pećnice.

Pizza već dugo zauzima visoko mjesto na top listi omiljenih slanih zalogaja. Kad se radi o brzinskom doručku, laganom ručku pod pauzom usred radnog dana ili snacku na after work druženju – pizza se idealno uklapa u sve scenarije! Upravo zbog toga je postala obavezan dio naših hot noviteta. U našoj vitrini možete pronaći dvije nove dame – PIZZA AMERIKANKA i PIZZA DALMATINKA!

Amerikanku krasi provjereno dobra kombinacija rajčice, gouda sira i ljutkaste peperoni salame, dok kao glavne adute Dalmatinke možemo izdvojiti rajčicu, gouda sir, pancetu i masline. U slanom pizza snacku po svom guštu možeš uživati za 12 kn!Za one koji su raspoloženi za nešto malo drugačije, pripremili smo još jedan ukusni slani snack! Popularni francuski quiche u Leggiero izvedbi dolazi u dvije verzije slanih pita zanimljivih okusa!

Klasičare će oduševiti PITA SLAVONKA koja se sastoji od svježeg sira, slanine, poriluka i gouda sira. Kao drugu opciju predstavljamo PITU MEDITERANKU – svježi sir, mozarella, tikvice, masline i kurkuma – idealna opcija za brzi vege obrok. Cijena pita iznosi 11 kn.

Pite u Leggieru

Naše nove pizze i pite savršene su za situacije kad ogladniš od silne priče na dugoj kavi ili kao topli obrok u pauzi od posla, a bit će ti teško stati samo na jednoj! Možeš ih probati na lokacijama: Avenue Mall, Jarun, Ravnice, Family mall i Supernova Buzin.