Leggiero sendviči

LEGGIERO SENDVIČI

Leggiero je pripremio nove sendviče savršenih tekstura i okusa koji će vas osvojiti već na prvi zalogaj!

Sendviči su mnogima omiljena vrsta brze hrane, a kriju zanimljivu povijest koja seže u Englesku davne 1762. godine. Povezana je s Grofom Johnom Montaguom, poznatijim kao Fourth Earl of Sandwich, čiji je izum odjeknuo širom svijeta – sendvičem.

Priča kaže da je Montagu bio strastveni kartaš te je, prilikom kartanja zamolio konobara da mu složi roast-beef između dvije kriške kruha, kako bi mogao jesti bez prekidanja igre. Ubrzo su ljudi diljem Engleske počeli naručivati “Same as Sandwich”, pa je taj način pripreme jela po njemu i dobio ime.

Sendviči svi

 

Danas su sendviči jedno od najpoznatijih svjetskih jela i omiljeni obrok. Od klasičnih kombinacija do inovativnih kreacija, sendviči se mogu prilagoditi gotovo svakom ukusu. U kruhu, toplom pecivu, bagelu ili tostu, sa sirom, šunkom, slaninom, jajima uz dodatak raznih namaza – receptima za sendviče nema kraja!

Upravo zato, u Leggieru smo posvećeni pronalaženju savršenog spoja okusa i sastojaka za sve ljubitelje finih okusa. Predstavljamo vam novitete u ponudi Leggiero sendviča:

Sendvič s piletinom i pestom neodoljivi je gurmanski zalogaj. Slasna kombinacija pečene piletine, sočnog sira i aromatičnog umaka pesto genovese okusom će te odvesti na mali put na Mediterane, a odličan je odabir kad ti treba brzi ručak.

Tramezzino sendvič slasna je kombinacija domaćih okusa s finom hrskavom slaninom, bogatim cheddar sirom i kuhanim jajima. Sastojci su posloženi između tri šnite mekog kruha bez korice. Idealan je za doručak ili brunch uz kavu ili cijeđeni sok.

Tramezzino sendvič i sendvič s piletinom i pestom

Tu su i naši postojeći favoriti:

Classic sendvič je uvijek pravi izbor. Topli tost s kuhanom šunkom, sirom i majonezom, jednostavan, ali neodoljivo ukusan.

Losos sendvič pravi je omega 3 zalogaj. Dimljeni losos uz dodatak sira, majoneze i suhog kopra, savršen je izbor za one koji traže malo laganiji zalogaj.

Smokey turkey za ljubitelje delikatesnih okusa, s dimljenom purećom šunkom, sirom i majonezom u ukusnom i mekanom bagel pecivu.

Bez obzira jesi li u pokretu i tražiš brz i ukusan obrok ili uživaš u opuštenom trenutku uz prijatelje, sendviči su uvijek tu da ispune tvoj apetit i donesu ti zadovoljstvo u svakom zalogaju.

Bilo da si ljubitelj klasike ili preferiraš nove okuse, u Leggieru ćeš pronaći sendvič po svom ukusu!

Leggiero sendviči