Leggiero nagradna igra

Objava dobitnika Leggiero Loyalty nagradne igre

Leggiero Loyalty nagradna igra  je završila.
Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i ČESTITAMO svim dobitnicima!

U nastavku pogledajte popis sretnih dobitnika:

Dobitnik nagrade Wellness vikend za dvije osobe u Termama Tuhelj
1. Ema Geljić, Zagreb

Dobitnik nagrade PARTY MIX 2. by Torterie Macaron
2. Ema Žolnai, Zagreb

Dobitnik nagrade 300 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
3. Boris Mikusevic, Zagreb

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
4. Monika Erik, Zagreb, Varaždin

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
5. Davor Križetić, Velika Gorica

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
6. Kristina Brkić, Samobor

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
7. Marta Vidra, Zagreb

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
8. Petra Kralj, Zagreb

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
9. Nikolina Štos, Zagreb

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
10. Luka Ivanković, Zagreb

Leggiero i dalje za vas priprema mjesečne nagradne igre kojima nagrađujemo vašu lojalnost, zato nas nastavite pratiti na društvenim mrežama i budite u toku s novim nagradnim izazovima.

Na detalje o nagradnoj igri „ Skupljaj bodove i osvoji wellness vikend za dvoje! “ i nagradama podsjeti se u nastavku!

Voliš sjediti na kavi u Leggieru? Ako je odgovor „DA!“ imamo dobre vijesti za tebe! Leggiero je svojim vjernim gostima pripremio pregršt cool nagrada uz koje se isplati udobno smjestiti na našoj terasi! Sve što trebaš napraviti je biti korisnik naše Loyalty aplikacije i vrijedno skupljati i trošiti bodove, a mi ćemo se pobrinuti da one najvrijednije nagradimo svaki mjesec.

Znamo da se godišnji odmori bliže kraju i svi bismo ih htjeli još malo produžiti pa smo za back to city rujan pripremili posebno dobru nagradu – Wellness vikend za dvije osobe u Termama Tuhelj! Osim vikend odmora, za vas smo pripremili i jedan Party mix 2 by Torterie macaron koji je glavna zvijezda svake zabave, a uključuje tortu po izboru, 10 macaronsa i 10 donutsa, jedan poklon bon u iznosu od 300 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji i čak 7 poklon bonova od 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji. Sve što vi trebate napraviti je udobno se smjestiti u svoj omiljeni Leggiero i okrenuti par rundi! Svi loyalty korisnici koji prikupe minimalno 20 bodova u Leggiero aplikaciji tijekom rujna, postaju potencijalni dobitnici jedne od naših cool nagrada!

Leggiero Loyalty aplikacija već je dobro poznati user friendly benefit za kojeg svaki pravi Leggiero fan zna, a više o svim njenim prednostima možeš pročitati ovdje. Našim Loyalty korisnicima pripremamo još razna slatka iznenađenja, zato skini aplikaciju, skupljaj, štedi i uživaj!

U nastavku možeš pročitati detaljna pravila nagradne igre.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Skupljaj bodove i osvoji wellness vikend za dvoje!“

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrade nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Članak 1. – Organizator

Organizator nagradne igre i Voditelj obrade osobnih podataka „Skupljaj bodove i osvoji wellness vikend za dvoje!“ (u nastavku „igra“) je Virtuoz usluge d.o.o.
(sjedište: Avenija Dubrovnik 16/7, 10000 Zagreb, OIB: 46574435637) dalje u tekstu „Organizator“. Leggiero Loyalty aplikacija putem koje se odvija nagradna igra, u vlasništvu je Organizatora nagradne igre. Svrha nagradne igre je podizanje svjesnosti korisnika Leggiero Loyalty aplikacije, poticanje potrošnje, motivacija korisnika da koriste Leggiero aplikaciju te privlačenje novih korisnika aplikacije.

Članak 2. – Sudionici nagradne igre

Sudionici igre (u nastavku „Sudionik“) mogu biti sve fizičke osobe starije od 16 godina s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji su korisnici Leggiero Loyalty aplikacije i ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko imaju zajedničko prebivalište). Ukoliko je dobitnik neke od nagrada osoba lišena poslovne sposobnosti, nagradu će za njega i u njegovo ime primiti zakonski zastupnik, nakon potpisivanja izjave kojom se Organizator oslobađa svake odgovornosti koja može nastati u vezi dodjeljivanja nagrade, kao i plaćanja odštete ili zahtjeva ma kakve prirode u vezi s tim. Svojstvo zastupnika se dokazuju važećom originalnom dokumentacijom (Odluka o starateljstvu). Organizator zadržava pravo da, po vlastitom nahođenju, izvrši mjere provjere gore navedenih činjenica.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svi sudionici prihvaćaju njezina pravila a u nagradnoj igri sudjeluju svi korisnici Leggiero Loyalty aplikacije. Korisnik koji ne želi sudjelovati u nagradnoj igri i ne želi da njegovi osobni podaci budu objavljeni u slučaju dobitka nagrade, dužan je poslati pisanu obavijest Organizatoru na mail adresu: info@leggiero.hr, zaključno s 15.9.2022. Istekom tog roka, smatrat će se da korisnik pristaje na sudjelovanje u nagradnoj igri i da njegovi osobni podaci budu objavljeni.

Članak 3. – Trajanje nagradne igre

Trajanje nagradne igre: 1.9. do 30.9.2022.godine

Članak 4. – Procedura i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

Način sudjelovanja:
Nagradna igra vezana je uz korištenje Leggiero Loyalty aplikacije. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi korisnici Leggiero aplikacije koji skupe minimalno 20 bodova na aplikaciji u periodu trajanja nagradne igre.

Korisnici Leggiero Loyalty aplikacije koji žele sudjelovati u nagradnoj igri trebaju ukoliko je to potrebno ažurirati svoje podatke u aplikaciji: ime, prezime i mail adresu, radi sigurnijeg kontaktiranja dobitnika nagradne igre.

Članak 5. – Nagrade

Nagrade:
1 x Wellness vikend za dvije osobe u Termama Tuhelj
Vrijednost jedne nagrade: 3.100,00 kn, ukupna vrijednost 3.100,00 kn (PDV uključen)
1 x PARTY MIX 2. by Torterie Macaron
Vrijednost jedne nagrade: 399,00 kn, ukupna vrijednost 399,00 kn (PDV uključen)
1 x 300 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
Vrijednost jedne nagrade: 300,00 kn, ukupna vrijednost 300,00 kn (PDV uključen)
7 x 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
Vrijednost jedne nagrade: 100,00 kn, ukupna vrijednost 700,00 kn (PDV uključen)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 4.499,00 kn (PDV uključen)
Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost, ali su prenosive uz
poštivanje uvjeta sudjelovanja iz Članka 2. ovih Pravila.

Članak 6. – Izvlačenje i preuzimanje nagrada

Izvlačenje dobitnika bit će održano 5.10.2022. u 11:00 h u službenom sjedištu Organizatora, u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 16/7; putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.
U nagradnom izvlačenju sudjelovat će svi korisnici Leggiero aplikacije koji imaju važeće podatke, određene ovim Pravilima koji ispune uvjet nagradne igre. Svaki korisnik ima jednake izglede za dobitak te izbor dobitnika ne ovisi o volji organizatora. Nakon odabira dobitnika, ovlaštena osoba organizatora će ispitati udovoljavaju li izvučeni dobitnici uvjetima iz ovih pravila. Ako izvučeni dobitnici ne ispunjava sve uvjete iz ovih pravila, organizator će ponoviti izvlačenje dobitnika sve dok ne izvuče dobitnike koji ispunjavaju uvjete. Ako izvučeni dobitnici ispunjava sve uvjete iz ovih pravila, organizator će ih obavijestiti o osvojenoj nagradi putem njegove e-adrese u roku od 24 sata od izvlačenja. Dobitnik potvrđuje preuzimanje nagrade u roku od 10 dana od primitka obavijesti o osvojenoj nagradi pisanim putem, kao odgovor na e-poruku kojom je obaviješten o dobitku. Prva i druga nagrada će biti uručena dobitniku u roku od 20 dana a ostale nagrade će se dodijeliti putem aplikacije, odnosno dodjeljivanje pripadajućih bodova na račune dobitnika.

Nakon obavještavanja dobitnika, organizator može objaviti na društvenim mrežama i/ili drugim putem da je nagradna igra završena, da je dobitnik izvučen i pozvati sve sudionike da provjere svoju e-poštu. Ime dobitnika organizator neće objaviti bez njegova izričitog pristanka.

Članak 7. – Porezi

Organizator nagradne igre obvezuje prije početka nagradne igre uplatiti Crvenom križu 5% od utvrđene vrijednosti fonda nagradne igre. Dobitnici nagrada nisu dužni platiti nikakve poreze na nagrade.

Članak 8. – Objava nagradne igre

Organizator igre obvezan je objaviti ova pravila na www.leggiero.hr prije početka nagradne igre, kao i datum izdavanja i broj dozvole dobivene od Ministarstva financija.
Nagradna igra odobrena je od Ministarstva financija pod brojem:
KLASA: UP/I-460-02/22-01/354
URBROJ: 513-07-21-01-22-2

Članak 9. – Sigurnost i obrada podataka

Voditelj obrade osobnih podataka sudionika nagradne igre je Virtuoz usluge d.o.o. (sjedište: Avenija Dubrovnik 16/7, 10000 Zagreb, OIB: 46574435637).Sudionici su korisnici Leggiero Loyalty aplikacije i samom prijavom u aplikaciju su dozvolili da će njihovi registrirani osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka Organizatora i da Organizator može upravljati njihovim osobnim podacima bez ikakve naknade u svrhu izvršavanja ove igre. Organizator ne odgovara za nepotpune i neispravne podatke kao ni za to ako dobitnik ne preuzme nagradu zbog neispravne e-adrese i/ili zbog greške za koju je odgovoran pružatelj usluga e-pošte. Organizator i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrade.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na internet stranici www.leggiero.hr. Organizator u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu. Odluka organizatora o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. – Završne odredbe

Sve pritužbe i reklamacije sudionika nagradne igre rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem roku i o tome obavijestiti sudionika nagradne igre. U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradne igre bit će nadležan Općinski sud u Zagrebu.

U Zagrebu, 10.08.2022.
Virtuoz usluge d.o.o.
Organizator