Leggiero nagradna igra

Leggieru vjeran budi i s 1000 bodova okreni par rundi!

Pauza u Leggieru sada zvuči još bolje! Sjedni na našu terasu jer korisnik koji skupi najviše bodova u 8. mjesecu osvaja 1000 bodova, odnosno 1000 kn na svojoj aplikaciji!

Od slanog do slatkog, od kave u pauzi do koktela za cijelu ekipu, s 1000 bodova možeš probati cijelu Leggieru ponudu. Kako zvuči kroasan za doručak, popodne Leggiero mix, kava i Smokey Turkey, a navečer rashlađivanje sa stilom s našim ljetnim koktelima? Ne zaboravi i na Torterie Macaron sladolede, torte i macarone koji će ti zasladiti dan u trenutku!

 

Osvoji bodove na Leggiero aplikaciji

 

Sljedeći put kad budeš u Leggieru, ne zaboravi pokazati konobaru svoj QR kod kako bi kasnije runda za cijelu ekipu mogla biti na tebe!

Nagradni izazov traje od 01.08. do 31.08., a mogu sudjelovati svi korisnici aplikacije osim djelatnika Victus Grupe. Dobitnika ćemo proglasiti 1. rujna, taman na vrijeme da povratak u ured proslaviš kavom za van za sve svoje kolege!

Više o Leggiero Loyalty aplikaciji i pogodnostima saznajte ovdje i registrirajte se jer nikad nije kasno početi skupljati bodove, a naši nagradni izazovi tek su počeli!