Ljeto u gradu zabavnije je uz Leggiero i Amazingu!

Leggiero misli na sve one koji nisu na moru, već ljeto provode u gradu. Za mamu i tatu osvježavajući kokteli na terasi, a za mlađe članove obitelji zabava u Amazingi! Centar za zabavu koji jednako vole svi uzrasti nikada nije bio bliže!

U potrazi ste za igraonicom u kojoj će ljetni praznici biti bolji? Dobrodošli u najzabavniji dio Family malla, kat za adrenalin i igru! Preko 11.000 kvadrata čiste zabave i više od 12 atrakcija čeka vas u Amazingi! Trampolinski park, laser tag arena, zidovi za penjanje, laser maze, adventure park te virtual reality park jednako će razveselit i velike i male. Za ona najmlađe idealni su mini trampolini, mini ninja poligon, tematski soft play: gusarski brod i džungla te različite arkade. Zabava za sve uzraste je zagarantirana!

I Leggiero voli dobru zabavu, zato te za kraj ljeta časti voucherom s 50 kn popusta na sve Amazinga pakete na lokaciji Family mall! U Leggiero loyalty aplikaciji pod ponudama pronađi voucher, pokaži ga na Amazinga blagajni i uštedi 50 kn prilikom kupnje bilo kojeg Amazinga paketa! Dok mlađi članovi obitelji uživaju u najvećem adrenalinsko zabavnom parku, roditelji mogu uživati u finoj kavi i Torterie Macaron slasticama s pogledom na zabavu!

Ako još nemaš Leggiero aplikaciju, preuzmi ju u App storeu i Google playu (staviti linkove) i dođi do svog vouchera!

Voucher možeš iskoristiti do 1. 9. 2021., a vrijedi samo na lokaciji Family mall.

Razigrajte ljetne praznike u gradu i uživajte u dozi adrenalina! Vidimo se u klimatiziranom Family mallu 😉

#volimleggiero

#amazinga