Vikend za dvoje

Objava dobitnika Leggiero Loyalty nagradne igre

Leggiero Loyalty nagradna igra za prosincu je završila. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i ČESTITAMO našim dobitnicima!

U nastavku pogledajte popis sretnih dobitnika:

Dobitnik nagrade Zimski vikend za dvije osobe na Plitvicama
1. Lorena Markoč, Zagreb

Dobitnik nagrade poklon bon 500 kn u Batak restoranu
2. Marijo Vrbančić, Zagreb

Dobitnik nagrade 300 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
3. Maurizio Sauko, Poreč

Dobitnica 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
4. Svjetlana Jovanović, Split

Dobitnica 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
5. Irena Buzgo, Sl. Brod

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
6. Davor Lovaković, Sl. Brod

Dobitnica 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
7. Nikolina Konjevod, Kaštel Sućurac

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
8. Lada Botica, Zagreb

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
9. Tomislav Antolić, Zagreb

Dobitnik 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
10. Natali Grugan

Leggiero i dalje za vas priprema mjesečne nagradne igre kojima nagrađujemo vašu lojalnost, zato nas nastavite pratiti na društvenim mrežama i budite u toku s novim nagradnim izazovima.

Dolje u nastavku pročitajte više o nagradnoj igri koja je trajala do 31.12.2022.

Prosinac je vrijeme darivanja, zato smo za sve korisnike Leggiero Loyalty aplikacije ali i za one koji će tek postati pripremili blagdansku nagradnu igru.

Nakon užurbanog dvanaestog mjeseca, svakom od nas bi dobro došao odmor i bijeg od svakodnevice, zato vas ovoga puta vodimo na –Zimski vikend na Plitvicama!

Plitvice - nagradna igra

Nacionalni park Plitvička najčešće posjećujemo u proljeće i ljeto. Ovo je prava prilika da se uputite tamo u zimskim mjesecima i doživite idilične prizore uspavane prirode Plitvičkih jezera. Glavna nagrada uključuje vikend boravak u kućicama uz jezero za dvije osobe na bazi
polupansiona. Iskoristivost vikend boravka je u periodu od 09.01.2023. – 30.03.2023. uz obaveznu prethodnu najavu i dogovor.

Osim zimskog vikend odmora, za vas smo pripremili i poklon bon u vrijednosti od 500 kn za Batak grill restoran, 300 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji i 7 utješnih nagrada od 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji.

Sve što trebate napraviti je udobno se smjestiti u svoj omiljeni Leggiero i uživati u našoj zimskoj ponudi! Svi korisnici koji prikupe minimalno 20 bodova u Leggiero aplikaciji tijekom prosinca, mogu postati dobitnici jedne od naših cool nagrada!

Leggiero Loyalty aplikacija već je dobro poznati user friendly benefit za kojeg svaki pravi Leggiero fan zna, a više o svim njenim prednostima možeš pročitati ovdje. Našim Loyalty korisnicima svaki mjesec pripremamo nova iznenađenja, zato skini aplikaciju, skupljaj bodove
i uživaj u pogodnostima!

U nastavku možeš pročitati detaljna pravila nagradne igre.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Skupljaj bodove i osvoji zimski vikend za dvoje!“

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje

nagrade nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Članak 1. – Organizator

Organizator nagradne igre i Voditelj obrade osobnih podataka „Skupljaj bodove i osvoji zimski vikend za dvoje!“ (u nastavku „igra“) je Virtuoz usluge d.o.o. (sjedište: Avenija Dubrovnik 16/7, 10000 Zagreb, OIB: 46574435637) dalje u tekstu „Organizator“. Leggiero Loyalty aplikacija putem koje se odvija nagradna igra, u vlasništvu je Organizatora nagradne igre. Svrha nagradne igre je podizanje svjesnosti korisnika Leggiero Loyalty aplikacije, poticanje potrošnje, motivacija korisnika da koriste Leggiero aplikaciju te privlačenje novih korisnika aplikacije.

Članak 2. – Sudionici nagradne igre

Sudionici igre (u nastavku „Sudionik“) mogu biti sve fizičke osobe starije od 16 godina s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji su korisnici Leggiero Loyalty aplikacije i ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko imaju zajedničko prebivalište). Ukoliko je dobitnik neke od nagrada osoba lišena poslovne sposobnosti, nagradu će za njega i u njegovo ime primiti zakonski zastupnik, nakon potpisivanja izjave kojom se Organizator oslobađa svake odgovornosti koja može nastati u vezi dodjeljivanja nagrade, kao i plaćanja odštete ili zahtjeva ma kakve prirode u vezi s tim. Svojstvo zastupnika se dokazuju važećom originalnom dokumentacijom (Odluka o starateljstvu). Organizator zadržava pravo da, po vlastitom nahođenju, izvrši mjere provjere gore navedenih činjenica. Sudjelovanjem u nagradnoj igri svi sudionici prihvaćaju njezina pravila a u nagradnoj igri sudjeluju svi korisnici Leggiero Loyalty aplikacije. Korisnik koji ne želi sudjelovati u nagradnoj igri i ne želi da njegovi osobni podaci budu objavljeni u slučaju dobitka nagrade, dužan je poslati pisanu obavijest Organizatoru na mail adresu: info@leggiero.hr, zaključno s 15.12.2022. Istekom tog roka, smatrat će se da korisnik pristaje na sudjelovanje u nagradnoj igri i da njegovi osobni podaci budu objavljeni.

Članak 3. – Trajanje nagradne igre

Trajanje nagradne igre: 1.12. do 31.12.2022.godine

Članak 4. – Procedura i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

Način sudjelovanja:
Nagradna igra vezana je uz korištenje Leggiero Loyalty aplikacije. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi korisnici Leggiero aplikacije koji skupe minimalno 20 bodova na aplikaciji u periodu trajanja nagradne igre.

Korisnici Leggiero Loyalty aplikacije koji žele sudjelovati u nagradnoj igri trebaju ukoliko je to potrebno ažurirati svoje podatke u aplikaciji: ime, prezime i mail adresu, radi sigurnijeg kontaktiranja dobitnika nagradne igre.

Članak 5. – Nagrade

Nagrade:
1 x Zimski vikend za dvije osobe u Plitvicama
Vrijednost jedne nagrade: 3.100,00 kn, ukupna vrijednost 3.100,00 kn (PDV uključen)
1 x Poklon bon u Batku 500 kn
Vrijednost jedne nagrade: 500,00 kn, ukupna vrijednost 500,00 kn (PDV uključen)
1 x 300 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
Vrijednost jedne nagrade: 300,00 kn, ukupna vrijednost 300,00 kn (PDV uključen)
7 x 100 bodova na Leggiero Loyalty aplikaciji
Vrijednost jedne nagrade: 100,00 kn, ukupna vrijednost 700,00 kn (PDV uključen)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 5.100,00 kn (PDV uključen)
Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost, ali su prenosive uz
poštivanje uvjeta sudjelovanja iz Članka 2. ovih Pravila.

Članak 6. – Izvlačenje i preuzimanje nagrada

Izvlačenje dobitnika bit će održano 5.1.2023. u 11:00 h u službenom sjedištu Organizatora, u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 16/7; putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. U nagradnom izvlačenju sudjelovat će svi korisnici Leggiero aplikacije koji imaju važeće
podatke, određene ovim Pravilima koji ispune uvjet nagradne igre. Svaki korisnik ima jednake izglede za dobitak te izbor dobitnika ne ovisi o volji organizatora. Nakon odabira dobitnika, ovlaštena osoba organizatora će ispitati udovoljavaju li izvučeni dobitnici uvjetima
iz ovih pravila. Ako izvučeni dobitnici ne ispunjava sve uvjete iz ovih pravila, organizator će ponoviti izvlačenje dobitnika sve dok ne izvuče dobitnike koji ispunjavaju uvjete. Ako izvučeni dobitnici ispunjava sve uvjete iz ovih pravila, organizator će ih obavijestiti o osvojenoj nagradi putem njegove e-adrese u roku od 24 sata od izvlačenja. Dobitnik potvrđuje preuzimanje nagrade u roku od 10 dana od primitka obavijesti o osvojenoj nagradi pisanim putem, kao odgovor na e-poruku kojom je obaviješten o dobitku. Prva i druga nagrada će biti uručena dobitniku u roku od 20 dana a ostale nagrade će se dodijeliti putem aplikacije, odnosno dodjeljivanje pripadajućih bodova na račune dobitnika.

Nakon obavještavanja dobitnika, organizator može objaviti na društvenim mrežama i/ili drugim putem da je nagradna igra završena, da je dobitnik izvučen i pozvati sve sudionike da provjere svoju e-poštu. Ime dobitnika organizator neće objaviti bez njegova izričitog pristanka.

Članak 7. – Porezi

Organizator nagradne igre obvezuje prije početka nagradne igre uplatiti Crvenom križu 5% od utvrđene vrijednosti fonda nagradne igre. Dobitnici nagrada nisu dužni platiti nikakve poreze na nagrade.

Članak 8. – Objava nagradne igre

Organizator igre obvezan je objaviti ova pravila na www.leggiero.hr prije početka nagradne igre, kao i datum izdavanja i broj dozvole dobivene od Ministarstva financija. Nagradna igra odobrena je od Ministarstva financija pod brojem:

KLASA: UP/I-460-02/22-01/354
URBROJ: 513-07-21-01-22-2

Članak 9. – Sigurnost i obrada podataka

Voditelj obrade osobnih podataka sudionika nagradne igre je Virtuoz usluge d.o.o. (sjedište: Avenija Dubrovnik 16/7, 10000 Zagreb, OIB: 46574435637).Sudionici su korisnici Leggiero Loyalty aplikacije i samom prijavom u aplikaciju su dozvolili da će njihovi registrirani osobni
podaci biti pohranjeni u bazi podataka Organizatora i da Organizator može upravljati njihovim osobnim podacima bez ikakve naknade u svrhu izvršavanja ove igre. Organizator ne odgovara za nepotpune i neispravne podatke kao ni za to ako dobitnik ne preuzme nagradu
zbog neispravne e-adrese i/ili zbog greške za koju je odgovoran pružatelj usluga e-pošte. Organizator i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrade. Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na internet stranici www.leggiero.hr. Organizator u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu. Odluka organizatora o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. – Završne odredbe

Sve pritužbe i reklamacije sudionika nagradne igre rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem roku i o tome obavijestiti sudionika nagradne igre. U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradne igre bit će nadležan Općinski sud u Zagrebu.

U Zagrebu, 30.11.2022.
Virtuoz usluge d.o.o.
Organizato