Rashladi se sa stilom

Ljeto je na vratima, temperatura raste a s njom i želja za nečim hladnim i osvježavajućim. Ne brini, Leggiero se pobrinuo za pravu dozu opojne hidratacije za svako doba dana.
Za vruća ljetna jutra pripremili smo ledene kave koje će te istovremeno razbuditi i rashladiti. Dolaze u dva neodoljiva okusa – prženi lješnjak i čoko cookie.

Ledena kava Leggiero

Tipove koji jutra radije započinju dozom C vitamina oduševit će naše nove limunade – Sweet lemonade Jagoda i Sweet limunade Borovnica. Cijena ovih slatkih gušta koji jednako dobro sjedaju rano ujutro, kao što vraćaju u život kasnije tijekom dana iznosi 19 kn.

Sweet lemonade jagoda i borovnica Leggiero

U ljetnoj ponudi imamo i tropske smoothiese, idealne kao zamjenski obrok u čaši. Dolaze u 3 varijante – MADAGASKAR (mango, maracuja, ananas, limun), BORA BORA (malina, borovnica, banana) i ARUBA  (banana, kokos, ananas). Naša preporuka su smoothiesi u kombinaciji s bademovim mlijekom za puniji okus ili za one koji vole slađe uz dodatak meda. Cijena baznog smoothiesa iznosi 22 kn.

Kokteli Leggiero

Za vruće ljetne večeri koje su kao stvorene za guštanje na terasi pripremili smo vam egzotične koktele: Ginger Sky (Finlandia vodka, sok limeta, Schweppes Ginger), Summer Breeze (Tequila, sok limun, sok grejp, Schweppes Berry taste), Blueberry Paradise (Bulldog gin, sok limun, pire borovnica, Schweppes Berry Taste) i elegantne spritzeve – Aperol, Hugo, Martini Fiero. Cijene koktela i spritzeva iznose 35 kn.

Aperol, Hugo, Martini Leggiero