Što za vas znači godišnji odmor?

Dobro poznata stvar u Hrvata je da se radi cijelu godinu za odlazak na godišnji odmor.

Prije su to bili MUST HAVE odlasci na more ljeti, a na skijanje zimi.

S vremenom se pojam „godišnji odmor“ počeo ne vezati isključivo uz odlazak na more, već ljudi ostaju u gradovima i drže se sadržaja na kopnu.

Mora se priznati da sadržaja u gradovima ne nedostaje. Sve je više onih koji odluče provesti godišnji u gradu, miru i tišini s više slobodnog vremena i manje poslovne žiže. Obilaze se oni koje dugo niste vidjeli, sređuju se obveze oko kuće koje se zapostave tokom svakodnevnog odlaska na posao, obavi se ono što se uz posao inače ne stigne. Popije se kava, dvije ili tri s prijateljima koje dugo niste vidjeli ili se baci roštilj s dobrom ekipom.

Da li si više relax tipovi koji spontano odabere destinaciju u zadnji čas ili ziheraš koji voli planirati i organizirati sve na vrijeme i do najsitnijeg detalja?

Spontanost može više značiti odmor, no može izazvati nepotreban stres ukoliko ne organiziraš sve na vrijeme.

Ponekad, ostanak kod kuće za vrijeme godišnjeg zapravo znači pravi odmor.

Ljeto u gradu je danas puno sadržajnije nego prije 10 godina. Festivali, koncerti, sajmovi i razna događanja su sve češći tokom ljetnog razdoblja.

Može biti zabavno i opuštajuće, naravno, ovisi u kojem gradu se nalaziš. ???? Leggiero možeš pronaći u čak osam gradova u Hrvatskoj gdje te čeka Lavazza kava, Leggiero doručak, Torterie Macaron slastice, kokteli i ugodan opuštajući ambijent gdje se možeš osjećati kao da godišnji traje duže nego inače.

Pozovi frenda ili frendicu na godišnji usred dana u jedan od Leggiero barova i uživajte u omiljenoj kavi, piću, slastici i ćakuli….

Kava ne treba biti jedna brzinska i kratka, može biti duga i druga, jer druga je uvijek bolja od prve. Ukoliko ti je potrebna samoća, tu je uvijek knjiga koju dugo planiraš pročitati u hladu Leggiero terase.

Ukoliko nisi kavopija, ne brini jer Leggiero voli i GINopije!

Odmori, zaslužio si!